Ünlü sanatçı Zara ile Anamurlular eğlenceye doydu

Kültür-Sanat 25.07.2022 - 11:24, Güncelleme: 25.07.2022 - 11:24
 

Ünlü sanatçı Zara ile Anamurlular eğlenceye doydu

Anamur Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali'nin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Zara Anamurluları coşturdu.

Geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Muz Festivali'nin son gün programları KKTC, Ankara ve Malatya'dan gelen halk dansları gösterileri ile başlatıldı. Belediyeye ait 82 Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen etkinliklere Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı,  Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Aydıncık İlçe Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Büyük Birlik Partisi Anamur, Yenişehir, Erdemli ve Akdeniz İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve binlerce Anamurlu katıldı. Ünlü sanatçı Zara'nın sahne aldığı festival alanı Anamurluların akınına uğradı.  20.000'in üzerinde vatandaşın katıldığı belirtilen festivalde sanatçı Zara'ya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç tarafından  muz dalı, çiçek ve plaket hediye edildi.  Programda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "22 Temmuz'da sportif ve kültürel yarışmalarla başlattığımız Anamur 14. Uluslararası Kültür ve Muz Festivalimizin son gününde muhteşem sahne performansı ile hepimize unutulmaz bir gece yaşatan değerli sanatçımız Zara'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca festival süresince bizleri yalnız bırakmayan değerli protokolümüze, ilçe dışından gelerek bizleri onurlandıran misafirlerimize ve hiç bir programda bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Festivalimizde emeği geçen değerli mesai arkadaşlarımızada teşekkür ediyorum. Anamur'a yakışan bir festival yaşadık." dedi.
Anamur Belediyesi tarafından düzenlenen 14. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali'nin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Zara Anamurluları coşturdu.

Geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Muz Festivali'nin son gün programları KKTC, Ankara ve Malatya'dan gelen halk dansları gösterileri ile başlatıldı. Belediyeye ait 82 Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen etkinliklere Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı,  Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Aydıncık İlçe Başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Mut İlçe Başkanı, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı, Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Büyük Birlik Partisi Anamur, Yenişehir, Erdemli ve Akdeniz İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve binlerce Anamurlu katıldı.

Ünlü sanatçı Zara'nın sahne aldığı festival alanı Anamurluların akınına uğradı. 
20.000'in üzerinde vatandaşın katıldığı belirtilen festivalde sanatçı Zara'ya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç tarafından  muz dalı, çiçek ve plaket hediye edildi. 

Programda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "22 Temmuz'da sportif ve kültürel yarışmalarla başlattığımız Anamur 14. Uluslararası Kültür ve Muz Festivalimizin son gününde muhteşem sahne performansı ile hepimize unutulmaz bir gece yaşatan değerli sanatçımız Zara'ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca festival süresince bizleri yalnız bırakmayan değerli protokolümüze, ilçe dışından gelerek bizleri onurlandıran misafirlerimize ve hiç bir programda bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Festivalimizde emeği geçen değerli mesai arkadaşlarımızada teşekkür ediyorum. Anamur'a yakışan bir festival yaşadık." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.