Vahap Seçer ve Ahmet Serkan Tuncer Yoğun Katılımla Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı!

Siyaset 28.02.2024 - 14:16, Güncelleme: 28.02.2024 - 14:16
 

Vahap Seçer ve Ahmet Serkan Tuncer Yoğun Katılımla Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı!

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Vahap Seçer ve CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını coşkulu bit kalabalık ile gerçekleştirdi.

Adaylığı açıklandığı günden bugüne, Mezitli halkından yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılaşan Tuncer;“Doğduğum, büyüdüğüm, her sokağında bir anımın olduğu Mezitli’yi işçi kardeşimle, çiftçi kardeşimle, esnaf kardeşimle, emekli kardeşimle hep birlikte yöneteceğiz. Mezitli’nin her karış toprağına alın terimizi kazıyacağız. Bir gün durmayacağız, hepimiz çalışacağız ama en çok da ben çalışacağım. ,Gece gündüz demeden, çalmadık kapı bırakmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz.İşçimizin evine götüreceği ekmek kavgasında biz olacağız. Çiftçimizin zorlandığı her anında yanında olacağız. Esnafımızın her derdine en önce biz koşacağız. Emeklinin rahat geçinmesi için elimizden ne geliyorsa biz yapacağız.Biz önce Mezitli’yi sonra da Mersin’i Türkiye’nin yaşanabilir en birinci şehri haline getireceğiz.Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Mezitli’ye egemen kılarak tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.   “Mezitli’ye Hizmet Eden Tüm Belediye Başkanlarına Teşekkür Ederim” Yapılan tüm olumsuzluklara rağmen, geçmiş Belediye Başkanlarına teşekkürlerini ileten Tuncer, şunları söyledi; “Ben Mezitli’ye aşığım. Bu yüzden, kentime hizmet etmiş tüm eski Belediye Başkanlarına ve mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.” Coşkulu bir alkışın ve heyecanın gözlemlendiği konuşmanın ardından, Tuncer sözü Seçer’e bıraktı. Seçer, gelen vatandaşlara teşekkürlerini ileterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ahmet Başkanı gördünüz. Sesi gür çıkıyor. Evelallah 5 sene sonra da yaptığı hizmetler ile sesi yine gür çıkacak. Halkın gönlünde yerimiz var. İlk kez seçim kampanyasında Mezitli’de çalışıyoruz. Ahmet Başkanımla pazar yerini ziyaret ettik. Orada vatandaşlarımızın bizlerle ilgili düşüncelerini aldık. Konuşan vatandaşım bir kardeşim gibi, anam gibi, babam gibi şefkatli ve samimi konuştu.Kalp kalbe karşıdır. Biz vatandaşlarımıza kardeşi, abisi, babası, arkadaşı gibi yaklaştığımız için onlarda bizi öyle görüyorlar. Çalışan kazanır. Alın teri döken kazanır. Dik duvar yıkılmaz. Mersin’de de, Mezitli’de de hizmet konuşulacak. Artık CHP’li 2 kardeş Belediye olarak, birbirimize hasetle değil, kıskançlıkla değil destekle yol alacağız.”  Konuşmaların ardından, iki Başkan Adayı da yoğun kalabalığın ilgili coşkusuyla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi ve vatandaşların fotoğraf isteklerini geri çevirmeyerek, tek tek fotoğraf çekildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Vahap Seçer ve CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını coşkulu bit kalabalık ile gerçekleştirdi.

Adaylığı açıklandığı günden bugüne, Mezitli halkından yoğun bir ilgi ve sevgi ile karşılaşan Tuncer;“Doğduğum, büyüdüğüm, her sokağında bir anımın olduğu Mezitli’yi işçi kardeşimle, çiftçi kardeşimle, esnaf kardeşimle, emekli kardeşimle hep birlikte yöneteceğiz. Mezitli’nin her karış toprağına alın terimizi kazıyacağız. Bir gün durmayacağız, hepimiz çalışacağız ama en çok da ben çalışacağım. ,Gece gündüz demeden, çalmadık kapı bırakmadan herkese eşit hizmet götüreceğiz.İşçimizin evine götüreceği ekmek kavgasında biz olacağız. Çiftçimizin zorlandığı her anında yanında olacağız. Esnafımızın her derdine en önce biz koşacağız. Emeklinin rahat geçinmesi için elimizden ne geliyorsa biz yapacağız.Biz önce Mezitli’yi sonra da Mersin’i Türkiye’nin yaşanabilir en birinci şehri haline getireceğiz.Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Mezitli’ye egemen kılarak tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamasını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.  

“Mezitli’ye Hizmet Eden Tüm Belediye Başkanlarına Teşekkür Ederim”

Yapılan tüm olumsuzluklara rağmen, geçmiş Belediye Başkanlarına teşekkürlerini ileten Tuncer, şunları söyledi; “Ben Mezitli’ye aşığım. Bu yüzden, kentime hizmet etmiş tüm eski Belediye Başkanlarına ve mevcut Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.”

Coşkulu bir alkışın ve heyecanın gözlemlendiği konuşmanın ardından, Tuncer sözü Seçer’e bıraktı.

Seçer, gelen vatandaşlara teşekkürlerini ileterek konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Ahmet Başkanı gördünüz. Sesi gür çıkıyor. Evelallah 5 sene sonra da yaptığı hizmetler ile sesi yine gür çıkacak. Halkın gönlünde yerimiz var. İlk kez seçim kampanyasında Mezitli’de çalışıyoruz. Ahmet Başkanımla pazar yerini ziyaret ettik. Orada vatandaşlarımızın bizlerle ilgili düşüncelerini aldık. Konuşan vatandaşım bir kardeşim gibi, anam gibi, babam gibi şefkatli ve samimi konuştu.Kalp kalbe karşıdır. Biz vatandaşlarımıza kardeşi, abisi, babası, arkadaşı gibi yaklaştığımız için onlarda bizi öyle görüyorlar. Çalışan kazanır. Alın teri döken kazanır. Dik duvar yıkılmaz. Mersin’de de, Mezitli’de de hizmet konuşulacak. Artık CHP’li 2 kardeş Belediye olarak, birbirimize hasetle değil, kıskançlıkla değil destekle yol alacağız.” 

Konuşmaların ardından, iki Başkan Adayı da yoğun kalabalığın ilgili coşkusuyla seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi ve vatandaşların fotoğraf isteklerini geri çevirmeyerek, tek tek fotoğraf çekildi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.