Vatandaşlar Covid-19 Hakkında Bilgilendirildi

05.05.2020 - 15:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vatandaşlar Covid-19 Hakkında Bilgilendirildi

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, COVİD-19 konusunda otobüs ve dolmuş duraklarında, Mezitli ve Yenişehir ilçelerindeki sitelerde vatandaşlara, ve de Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, COVİD-19 Pandemi tedbirleri kapsamında, 29.04.2020 günü Akdeniz ilçesindeki otobüs ve dolmuş duraklarında bekleyen vatandaşlara Covid-19 salgınına karşı alacakları önlemler, sosyal mesafe ve sosyal izolasyon konularında bilgilendirme yapıldı.    Apartman Sakinleri Bilgilendirildi  Yine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde siteler ziyaret edilerek, Korona virüsüne karşı alınması gereken önlemler ve sosyal mesafe konularında bilgilendirme yapıldı.   Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına bilgilendirme Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlü personeli ayrıca COVİD-19 Pandemi tedbirleri kapsamında, 28.04.2020 günü Yenişehir İlçesi Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına yönelik açılış-kapanış saatleri ile içeride bulunması gereken müşteri sayıları konusunda, alışveriş yapan vatandaşlara ise sosyal mesafe ve sosyal izolasyonun önemi konusunda bilgilendirme yaptı. 
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, COVİD-19 konusunda otobüs ve dolmuş duraklarında, Mezitli ve Yenişehir ilçelerindeki sitelerde vatandaşlara, ve de Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına bilgilendirme yapıldı.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, COVİD-19 Pandemi tedbirleri kapsamında, 29.04.2020 günü Akdeniz ilçesindeki otobüs ve dolmuş duraklarında bekleyen vatandaşlara Covid-19 salgınına karşı alacakları önlemler, sosyal mesafe ve sosyal izolasyon konularında bilgilendirme yapıldı. 

 

Apartman Sakinleri Bilgilendirildi 

Yine Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelince, Mezitli ve Yenişehir ilçelerinde siteler ziyaret edilerek, Korona virüsüne karşı alınması gereken önlemler ve sosyal mesafe konularında bilgilendirme yapıldı.

 

Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına bilgilendirme

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlü personeli ayrıca COVİD-19 Pandemi tedbirleri kapsamında, 28.04.2020 günü Yenişehir İlçesi Alanya Fırın Sokağında bulunan işyerleri çalışanlarına yönelik açılış-kapanış saatleri ile içeride bulunması gereken müşteri sayıları konusunda, alışveriş yapan vatandaşlara ise sosyal mesafe ve sosyal izolasyonun önemi konusunda bilgilendirme yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.