Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Bir ” Emekliler Konseri”nin Ardından …

Yerel yönetimlerin bazı hizmetleri vardır; doğrudan insana ulaşan, onun hayatını kolaylaştıran, güzelleştiren hizmetler. Bu hizmetlerden çok önemli olan biri de Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Emekli Evi. Yüzlerce emekli günlerini burada mutlu bir şekilde geçiriyor. Günlük gazeteler bulunuyor, kitap okuyorlar, oyun oynuyorlar, sohbet ediyorlar. Bu arada sıcak ortamda çayları ikram ediliyor. Güler yüzlü çalışanlar emeklilere samimi, hoşgörülü, dostça hizmet veriyor. Emekli Evi sorumlusu Gülşah Aslan Hanımı unutmayalım: Tüm gün onlarla ilgileniyor, sorunsuz güzel zaman geçirmelerini sağlamaya çalışıyor. Emeklilerimizin boş zamanlarını dolduran, onları mutlu eden bu değerli hizmetin aslında çok daha önemli bir etkisi var. Onların yaşamlarını kolaylaştırarak ve güzelleştirerek, ruhsal yönden de mutlu ve sağlıklı olmaları sağlanmış oluyor.   Büyükşehir Emekli Evi çok önemli bir girişimde bulunarak bir Türk Sanat Müziği Korosu kurdu. “Gönülden Sesler Korosu” diye de adlandırdılar. Emeklilerimiz bu koroya yoğun ilgi gösterdiler. Şef Zeynep Özel Hanımın  pozitif koro yöneticiliği ile koro çalışmaları ve birlikte şarkılar söylemek onları daha da mutlu etti.   Nihayet haftalar süren uzun, keyifli bir çalışmanın sonunda koro konser verecek duruma geldi. Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında  Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda bir konser verildi.   Görevlilerin balonlarla, çiçeklerle, mumlarla, kalp figürleri ile gönülden hazırladıkları salonun müthiş atmosferinde muhteşem bir konserdi bu… Sosyal Hizmetler bünyesinde yapılan etkinliği Daire Başkanı Serdal Gökayaz saatler öncesinden gelerek tüm hazırlıkları yerinde inceledi.      Birçok Belediye bürokratının, Daire Başkanının ve Meclis Üyesinin de bulunduğu konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer ile katılması, koro ile birlikte şarkı söylemesi konsere ayrı bir renk kattı. Gecenin sonunda tüm koro üyelerinin mutluluğu görülmeye değerdi. Emek veren herkes sorunsuz, başarılı geçen konserin sonunda teşekkürlerle kutlandılar; başarılı bir hizmet sonrasının gönül rahatlığını duydular.   Göründüğünden çok daha fazla anlam taşıyan, insanımıza doğrudan dokunan, onların ruhsal sağlığını olumlu etkileyen,  mutlu eden bu tür etkinliklerin gerçekleşmesini sağlayanlara, emeği geçenlere teşekkürler.   HARUN ARSLAN......19 Şubat 2022      
Ekleme Tarihi: 22 Şubat 2022 - Salı

Bir ” Emekliler Konseri”nin Ardından …

Yerel yönetimlerin bazı hizmetleri vardır; doğrudan insana ulaşan, onun hayatını kolaylaştıran, güzelleştiren hizmetler.

Bu hizmetlerden çok önemli olan biri de Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Emekli Evi.

Yüzlerce emekli günlerini burada mutlu bir şekilde geçiriyor.

Günlük gazeteler bulunuyor, kitap okuyorlar, oyun oynuyorlar, sohbet ediyorlar. Bu arada sıcak ortamda çayları ikram ediliyor.

Güler yüzlü çalışanlar emeklilere samimi, hoşgörülü, dostça hizmet veriyor.

Emekli Evi sorumlusu Gülşah Aslan Hanımı unutmayalım: Tüm gün onlarla ilgileniyor, sorunsuz güzel zaman geçirmelerini sağlamaya çalışıyor.

Emeklilerimizin boş zamanlarını dolduran, onları mutlu eden bu değerli hizmetin aslında çok daha önemli bir etkisi var. Onların yaşamlarını kolaylaştırarak ve güzelleştirerek, ruhsal yönden de mutlu ve sağlıklı olmaları sağlanmış oluyor.

 

Büyükşehir Emekli Evi çok önemli bir girişimde bulunarak bir Türk Sanat Müziği Korosu kurdu. “Gönülden Sesler Korosu” diye de adlandırdılar.

Emeklilerimiz bu koroya yoğun ilgi gösterdiler.

Şef Zeynep Özel Hanımın  pozitif koro yöneticiliği ile koro çalışmaları ve birlikte şarkılar söylemek onları daha da mutlu etti.

 

Nihayet haftalar süren uzun, keyifli bir çalışmanın sonunda koro konser verecek duruma geldi. Sevgililer günü etkinlikleri kapsamında  Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda bir konser verildi.

 

Görevlilerin balonlarla, çiçeklerle, mumlarla, kalp figürleri ile gönülden hazırladıkları salonun müthiş atmosferinde muhteşem bir konserdi bu…

Sosyal Hizmetler bünyesinde yapılan etkinliği Daire Başkanı Serdal Gökayaz saatler öncesinden gelerek tüm hazırlıkları yerinde inceledi.   

 

Birçok Belediye bürokratının, Daire Başkanının ve Meclis Üyesinin de bulunduğu konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer ile katılması, koro ile birlikte şarkı söylemesi konsere ayrı bir renk kattı.

Gecenin sonunda tüm koro üyelerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Emek veren herkes sorunsuz, başarılı geçen konserin sonunda teşekkürlerle kutlandılar; başarılı bir hizmet sonrasının gönül rahatlığını duydular.

 

Göründüğünden çok daha fazla anlam taşıyan, insanımıza doğrudan dokunan, onların ruhsal sağlığını olumlu etkileyen,  mutlu eden bu tür etkinliklerin gerçekleşmesini sağlayanlara, emeği geçenlere teşekkürler.

 

HARUN ARSLAN......19 Şubat 2022

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.