Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Son Huğ İçin Bir Ümit

Dün yayımladığım “Mersin Son Huğ Evinin Son Çırpınışı” başlıklı yazımda konu ile ilgilenmesi gereken kurumları da yazmıştım. Yazımı yayımladıktan kısa bir süre sonra Valiliğimiz konu ile ilgilendi. Konu ile ilgili yaptıkları araştırma sonunda buranın Büyükşehir sorumluluğunda olduğu görülmüş. Büyükşehir de bura ile ilgili bir çevre planı hazırlamış. Konu kurulun onayında bekliyor. Bu tür konuların bürokratik işleyişten dolayı bazen ne kadar uzun sürdüğünü biliyoruz. Umarım yarısı yıkılmış olan Huğ evin geri kalan kısmı da yıkılmadan gerekli müdahale yapılır.   Toroslar ilçesi sınırlarındaki bu en değerli hazinenin sonunda Toroslar Belediyesi tarafından da farkına varılıp, kıymetinin bilinmesini dileyelim. Eski Belediye Başkanına tarihçilerle birlikte alakasızlığını anlattığım, Bakanlıktan da kaldırılması için bir tavsiye yazısı yazdırdığım buradaki saçma, anlamsız, akıllara ziyan Truva Atı maketinin de buradan kaldırılmasını ümit edelim.   Duyarlılık gösteren Valiliğimiz yetkililerine teşekkür ediyorum. Umarım Büyükşehir Belediyesi de konunun aciliyeti açısından gereken önemi gösterir. HARUN ARSLAN....... 14. Haziran 2019
Ekleme Tarihi: 14 Haziran 2019 - Cuma

Son Huğ İçin Bir Ümit

Dün yayımladığım “Mersin Son Huğ Evinin Son Çırpınışı” başlıklı yazımda konu ile ilgilenmesi gereken kurumları da yazmıştım.

Yazımı yayımladıktan kısa bir süre sonra Valiliğimiz konu ile ilgilendi.

Konu ile ilgili yaptıkları araştırma sonunda buranın Büyükşehir sorumluluğunda olduğu görülmüş.

Büyükşehir de bura ile ilgili bir çevre planı hazırlamış. Konu kurulun onayında bekliyor.

Bu tür konuların bürokratik işleyişten dolayı bazen ne kadar uzun sürdüğünü biliyoruz.

Umarım yarısı yıkılmış olan Huğ evin geri kalan kısmı da yıkılmadan gerekli müdahale yapılır.

 

Toroslar ilçesi sınırlarındaki bu en değerli hazinenin sonunda Toroslar Belediyesi tarafından da farkına varılıp, kıymetinin bilinmesini dileyelim.

Eski Belediye Başkanına tarihçilerle birlikte alakasızlığını anlattığım, Bakanlıktan da kaldırılması için bir tavsiye yazısı yazdırdığım buradaki saçma, anlamsız, akıllara ziyan Truva Atı maketinin de buradan kaldırılmasını ümit edelim.

 

Duyarlılık gösteren Valiliğimiz yetkililerine teşekkür ediyorum.

Umarım Büyükşehir Belediyesi de konunun aciliyeti açısından gereken önemi gösterir.

HARUN ARSLAN....... 14. Haziran 2019

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.