Harun Arslan
Köşe Yazarı
Harun Arslan
 

Toros Rotary Ve Mtso Azarbeycan’da

Geçtiğimiz aylarda Uluslararası Rotary 2430 Guvernörü, Mersin Toros Rotary kulübünü ziyaret etmiş ve Toros Rotary Kulübü Başkanı ile birlikte bir basın toplantısı düzenlemişlerdi. Toros Rotary Kulübü’nün içinde olduğu 2430’uncu Bölge,  250 Rotary Kulübü’nün ve 7 bin Rotaryenin bulunduğu dünyanın en büyük Rotary Bölgesidir.   Bu yıl kuruluşunun 30 yılını kutlayan Toros Rotary Kulübü, bu zaman boyunca kentimize ve insanlarımıza katkı veren sayısız sosyal hizmet gerçekleştirdi. Toros Rotary Kulübü bu anlamda örnek bir kuruluştur; yaptığı hizmetlerle Mersin’de hayatımızı iyileştirmekte, sosyal dayanışma kültürümüze kıymetli katkılarda bulunmaktadır. Benim de 1990 yılında kulübe kabul edilip, bir süre üyesi olduğum Toros Rotary Kulübü yaptıkları bir çok hizmet içerisinde bugün hiç unutulmayan ve hem kentimizin hem de ülkemizin insanlarına yarar sağlayan hizmetleri vardır.    9 Mayısta 2430. Bölge yılsonu konferansı, Azerbaycan Bakü’de yapılacaktır. Her iki devletin üst düzey birimlerinin katılacağı ve iki devlet arasında iş insanlarının ticari ağının güçlendirileceği, hayata geçen projelerin ödüllendirileceği bir konferans ilk kez Mersin Toros Rotary Kulübü tarafından organize ediliyor.   Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden kişilerin de bulunacağı bu toplantının aynı zamanda Mersin için de yeni ticari fırsatlar doğacağını düşünüyorum.   Bu bağlamda MTSO da bir Azerbaycan İş Heyeti oluşturmuş durumdadır. Mersin Toros Rotary Kulübü, Bakü Khazar Rotary Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu işbirliğinde, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Türkiye–Azerbaycan İş Forumu düzenlenecektir. İki ülke iş dünyası arasında işbirliği olanaklarının geliştirilmesinin hedeflendiği iş forumunda, Türkiye ve Azerbaycan ile iş yapma imkanları konusunda sunumların ardından, firmalar arası ikili iş görüşmeleri organize edilecektir.   Kentimiz adına gurur duyacağımız bu organizasyonu yapacak olan Toros Rotary Kulübü’nü kutluyorum ve işbirliği ve destekleri için de MTSO yönetimine teşekkür ediyorum. NOT: Ben de Azerbaycan’da olacağım ve bu konferansa katılacağım. Bu nedenle bir süre köşe yazılarıma ara vereceğim. HARUN ARSLAN
Ekleme Tarihi: 07 Mayıs 2019 - Salı

Toros Rotary Ve Mtso Azarbeycan’da

Geçtiğimiz aylarda Uluslararası Rotary 2430 Guvernörü, Mersin Toros Rotary kulübünü ziyaret etmiş ve Toros Rotary Kulübü Başkanı ile birlikte bir basın toplantısı düzenlemişlerdi.

Toros Rotary Kulübü’nün içinde olduğu 2430’uncu Bölge,  250 Rotary Kulübü’nün ve 7 bin Rotaryenin bulunduğu dünyanın en büyük Rotary Bölgesidir.

 

Bu yıl kuruluşunun 30 yılını kutlayan Toros Rotary Kulübü, bu zaman boyunca kentimize ve insanlarımıza katkı veren sayısız sosyal hizmet gerçekleştirdi.

Toros Rotary Kulübü bu anlamda örnek bir kuruluştur; yaptığı hizmetlerle Mersin’de hayatımızı iyileştirmekte, sosyal dayanışma kültürümüze kıymetli katkılarda bulunmaktadır.

Benim de 1990 yılında kulübe kabul edilip, bir süre üyesi olduğum Toros Rotary Kulübü yaptıkları bir çok hizmet içerisinde bugün hiç unutulmayan ve hem kentimizin hem de ülkemizin insanlarına yarar sağlayan hizmetleri vardır. 

 

9 Mayısta 2430. Bölge yılsonu konferansı, Azerbaycan Bakü’de yapılacaktır.

Her iki devletin üst düzey birimlerinin katılacağı ve iki devlet arasında iş insanlarının ticari ağının güçlendirileceği, hayata geçen projelerin ödüllendirileceği bir konferans ilk kez Mersin Toros Rotary Kulübü tarafından organize ediliyor.

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden kişilerin de bulunacağı bu toplantının aynı zamanda Mersin için de yeni ticari fırsatlar doğacağını düşünüyorum.

 

Bu bağlamda MTSO da bir Azerbaycan İş Heyeti oluşturmuş durumdadır.

Mersin Toros Rotary Kulübü, Bakü Khazar Rotary Kulübü, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile Azerbaycan İş İnsanları Konfederasyonu işbirliğinde, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Türkiye–Azerbaycan İş Forumu düzenlenecektir.

İki ülke iş dünyası arasında işbirliği olanaklarının geliştirilmesinin hedeflendiği iş forumunda, Türkiye ve Azerbaycan ile iş yapma imkanları konusunda sunumların ardından, firmalar arası ikili iş görüşmeleri organize edilecektir.

 

Kentimiz adına gurur duyacağımız bu organizasyonu yapacak olan Toros Rotary Kulübü’nü kutluyorum ve işbirliği ve destekleri için de MTSO yönetimine teşekkür ediyorum.

NOT: Ben de Azerbaycan’da olacağım ve bu konferansa katılacağım. Bu nedenle bir süre köşe yazılarıma ara vereceğim.

HARUN ARSLAN

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.