Zafer Şahin Özturan Akdeniz Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı

Siyaset 18.10.2023 - 14:36, Güncelleme: 18.10.2023 - 14:36
 

Zafer Şahin Özturan Akdeniz Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı

Mersin'in tanınmış önde gelen siyasetçilerinden Zafer Şahin Özturan 2024 Mart ayında yapılacak Mahalli Seçimleri için Akdeniz Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı.

Mersin'in tanınan ve sevilen ismi ve uzun yıllar davasına gönül vermiş siyasetçilerinden Mali Müşavir Zafer Şahin Özturan, 2024 Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.   Siyasette adından söz ettirmiş olan Zafer Şahin Özturan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığından Akdeniz İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Kongre Delegeliğinden Genel Merkez Büyük Kongre Delegeliğine, İl SKM Başkanlığından Akdeniz İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcılığına kadar Ak Parti'nin bir çok kademesinde başarıyla görev aldı. Ardından Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Özturan, halen Ak Parti Akdeniz Belediyesi  meclis üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği görevinde bulunuyor.   Özturan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Büyüdüğüm,yetiştiğim yıllardır gece gündüz demeden hizmet ettiğim Sevdam Akdeniz ilçemiz için Belediye başkan Aday Adaylağımı açıklamış bulunmaktayım.Bana inanan güvenen bütün halkımızın dost ve arkadaşlarımın desteklerini,duasını bekliyorum.Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahçup eylemesin. Bütün aday adayı arkadaşlarımızada başarılar diliyorum."dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Mersin'in tanınmış önde gelen siyasetçilerinden Zafer Şahin Özturan 2024 Mart ayında yapılacak Mahalli Seçimleri için Akdeniz Belediyesi başkan aday adaylığını açıkladı.
Mersin'in tanınan ve sevilen ismi ve uzun yıllar davasına gönül vermiş siyasetçilerinden Mali Müşavir Zafer Şahin Özturan, 2024 Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Akdeniz Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
 
Siyasette adından söz ettirmiş olan Zafer Şahin Özturan İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığından Akdeniz İlçe Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığına, Genel Merkez Gençlik Kolları Kongre Delegeliğinden Genel Merkez Büyük Kongre Delegeliğine, İl SKM Başkanlığından Akdeniz İlçe Ana Kademe Başkan Yardımcılığına kadar Ak Parti'nin bir çok kademesinde başarıyla görev aldı. Ardından  Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.
Özturan, halen Ak Parti Akdeniz Belediyesi  meclis üyeliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği görevinde bulunuyor.
 
Özturan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Büyüdüğüm,yetiştiğim yıllardır gece gündüz demeden hizmet ettiğim Sevdam Akdeniz ilçemiz için Belediye başkan Aday Adaylağımı açıklamış bulunmaktayım.Bana inanan güvenen bütün halkımızın dost ve arkadaşlarımın desteklerini,duasını bekliyorum.Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahçup eylemesin.
Bütün aday adayı arkadaşlarımızada başarılar diliyorum."dedi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.