30 Ağustos Zafer Bayramı Mersin'de Coşkuyla Kutlandı

Güncel 31.08.2023 - 09:15, Güncelleme: 31.08.2023 - 09:15
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Mersin'de Coşkuyla Kutlandı

Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi

Şanlı tarihimizin en büyük kahramanlık destanlarından birinin yazıldığı Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine; Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl protokol üyeleri, kurum amirleri, kamu çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.   Vali Pehlivan, tören alanında bulunan askerleri selamladıktan sonra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte tören aracı ile alana gelerek kutlama programına katılanları selamladı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı okundu.   Günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlama programı; Jandarma Komutanlığı’na bağlı birliklerin ve Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterilerinin ardından yapılan resmi geçit töreni ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi

Şanlı tarihimizin en büyük kahramanlık destanlarından birinin yazıldığı Büyük Taarruz Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümünde, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine; Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Mersin Milletvekilleri, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Büyükşehir Belediye Başkanı, İl protokol üyeleri, kurum amirleri, kamu çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri, şehit ailelerimiz, gazilerimiz, öğrencilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
 
Vali Pehlivan, tören alanında bulunan askerleri selamladıktan sonra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte tören aracı ile alana gelerek kutlama programına katılanları selamladı ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. 
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı okundu.
 
Günün anlam ve önemine dair konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlama programı; Jandarma Komutanlığı’na bağlı birliklerin ve Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterilerinin ardından yapılan resmi geçit töreni ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.