Burhanettin Kocamaz Milletvekili Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı.

Siyaset 16.03.2023 - 13:28, Güncelleme: 16.03.2023 - 14:55
 

Burhanettin Kocamaz Milletvekili Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler için Mersin milletvekilliği aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Mersin milletvekilliği aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.,Burhanettin Kocamaz müracaatını İyi Parti Genel Merkezinde yaptı.  Kocamaz başvuru sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM; Ülkemizin türlü felaketlerle karşı karşıya kaldığı, ekonomik krize ve enflasyona maalesef yenik düştüğü, vatandaşılarımızın yüz yıllık Cuhuriyetimizin hiç bir döneminde bu günkü sıkıntıları yaşamadığı ve de son 5 yıldır uygulanan tek adam sisteminin getirdiği zorluklar ve yaşadığımız en son deprem felaketiyle birlikte zamanında mücadele edilemediğinden dolayı kaybettiğimiz ve sakat kalan canlar hepimize çok büyük bir vebal yüklemiştir. Bu nedenle İYİ Partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlementer Sistem yolunda, vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda benim de bir katkım olsun düşüncesiyle T.B.M.M. 28. Dönem Milletvekilliği için İYİ Parti Genel Merkezimizde aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Adaylık başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum. #Her Şey Büyük Türkiye İçin, #Her Şey Büyük Milletimiz İçin, #Her Şey Gençlerimizin ve Çocuklarımızın Geleceği İçin. Rabbim bizi, bize güvenenlere karşı mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimler için Mersin milletvekilliği aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı görevini yürüten, aynı zamanda önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz, 14 mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Mersin milletvekilliği aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.,Burhanettin Kocamaz müracaatını İyi Parti Genel Merkezinde yaptı. 

Kocamaz başvuru sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM;
Ülkemizin türlü felaketlerle karşı karşıya kaldığı, ekonomik krize ve enflasyona maalesef yenik düştüğü, vatandaşılarımızın yüz yıllık Cuhuriyetimizin hiç bir döneminde bu günkü sıkıntıları yaşamadığı ve de son 5 yıldır uygulanan tek adam sisteminin getirdiği zorluklar ve yaşadığımız en son deprem felaketiyle birlikte zamanında mücadele edilemediğinden dolayı kaybettiğimiz ve sakat kalan canlar hepimize çok büyük bir vebal yüklemiştir. Bu nedenle İYİ Partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlementer Sistem yolunda, vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda benim de bir katkım olsun düşüncesiyle T.B.M.M. 28. Dönem Milletvekilliği için İYİ Parti Genel Merkezimizde aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Adaylık başvurusu yapan tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, yolları ve bahtları açık olsun diyorum.
#Her Şey Büyük Türkiye İçin,
#Her Şey Büyük Milletimiz İçin,
#Her Şey Gençlerimizin ve Çocuklarımızın Geleceği İçin.
Rabbim bizi, bize güvenenlere karşı mahcup etmesin.
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.