Cenk Cenkcimenoğlu 19 Mayıs'ı kutladı

Güncel 19.05.2022 - 09:54, Güncelleme: 19.05.2022 - 09:54
 

Cenk Cenkcimenoğlu 19 Mayıs'ı kutladı

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Cenkcimenoğlu; Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 102.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs tarihi bir zaferin başlangıç günüdür. 19 Mayıs bir milletin mücadelesini haykırdığı engin ve güçlü çabaların birleştiği bir gündür. Başkan Cenkcimenoğlu mesajında; Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün "Gençliğe Hitabe"sinde yer alan “Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir” sözlerini hatırlattı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık hareketi Türk milletinin gücü ve desteği neticesinde başarıyla sonuçlanmış, millî mücadelenin her safhası dünya tarihine damgasını vurmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimizi yürekten selamlar, millî mücadelenin 102. yılına ulaşmasının gururuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.   Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!
DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Cenkcimenoğlu; Tarihin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919′un 102.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşıyoruz. 19 Mayıs tarihi bir zaferin başlangıç günüdür. 19 Mayıs bir milletin mücadelesini haykırdığı engin ve güçlü çabaların birleştiği bir gündür.

Başkan Cenkcimenoğlu mesajında; Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün "Gençliğe Hitabe"sinde yer alan “Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir” sözlerini hatırlattı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık hareketi Türk milletinin gücü ve desteği neticesinde başarıyla sonuçlanmış, millî mücadelenin her safhası dünya tarihine damgasını vurmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimizi yürekten selamlar, millî mücadelenin 102. yılına ulaşmasının gururuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.   Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.