Gülcan Kış CHP Mersin Milletvekili Adayı Oldu

Siyaset 10.04.2023 - 14:00, Güncelleme: 10.04.2023 - 14:00
 

Gülcan Kış CHP Mersin Milletvekili Adayı Oldu

CHP Genel Merkezi 14 mayısta yapılacak genel seçimler için milletvekili adaylarını açıkladı ve Gülcan Kış 28.Dönem Mersin Milletvekili Adayı oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi İnşaat Mühendisi Gülcan Kış, 14 mayısta yapılacak genel seçimlerde Mersin milletvekili adayı oldu. Kış, adaylık açıklamasının sonrasında yaptığı açıklamada "Büyükşehir belediye meclis üyesi, inşaat mühendisi ve iş insanı olarak hizmet verdiğim Mersin'e bundan sonra milletvekili olarak  hizmet etmek, halkımızdan görev onayı almak için yola çıktım. Bu onurlu göreve layık gören Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederim "dedi.   Kış, yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partimizden 28.Dönem Mersin Milletvekili adayı olmamın heyecanını ve ülkemizin kurucu değerlerine inanan Mersin halkıyla birlikte, bu yolu yürümenin onurunu yaşıyorum.Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Mersinimizin ve ülkemizin çağdaş özgür ve adalet temelli geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz. Şehrimizin sorunlarını çözmek, kadınlarımızın haklarını savunmak, halkımızın ve ülkemizin refahını arttırmak ve daha yaşanabilir mutlu bir Türkiye oluşturmak benim en önemli görevim olacaktır. Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, İl ve İlçe Örgütlerimizin yılmaz savunucuları hep birlikte 15 Mayıs sabahında genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı seçildiği daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız.Ülkemizin ve Mersinimizin geleceği için çok çalışacağım"dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
CHP Genel Merkezi 14 mayısta yapılacak genel seçimler için milletvekili adaylarını açıkladı ve Gülcan Kış 28.Dönem Mersin Milletvekili Adayı oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi İnşaat Mühendisi Gülcan Kış, 14 mayısta yapılacak genel seçimlerde Mersin milletvekili adayı oldu. Kış, adaylık açıklamasının sonrasında yaptığı açıklamada "Büyükşehir belediye meclis üyesi, inşaat mühendisi ve iş insanı olarak hizmet verdiğim Mersin'e bundan sonra milletvekili olarak  hizmet etmek, halkımızdan görev onayı almak için yola çıktım. Bu onurlu göreve layık gören Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ederim "dedi.
 
Kış, yaptığı açıklamada "Cumhuriyet Halk Partimizden 28.Dönem Mersin Milletvekili adayı olmamın heyecanını ve ülkemizin kurucu değerlerine inanan Mersin halkıyla birlikte, bu yolu yürümenin onurunu yaşıyorum.Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Mersinimizin ve ülkemizin çağdaş özgür ve adalet temelli geleceğini hep birlikte şekillendireceğiz.
Şehrimizin sorunlarını çözmek, kadınlarımızın haklarını savunmak, halkımızın ve ülkemizin refahını arttırmak ve daha yaşanabilir mutlu bir Türkiye oluşturmak benim en önemli görevim olacaktır.
Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, İl ve İlçe Örgütlerimizin yılmaz savunucuları hep birlikte 15 Mayıs sabahında genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13.Cumhurbaşkanı seçildiği daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız.Ülkemizin ve Mersinimizin geleceği için çok çalışacağım"dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.