Başkan Seçer 'Ciddi Bir Kuraklık Tehdidiyle Karşı Karşıyayız'

Güncel 25.07.2025 - 17:06, Güncelleme: 25.07.2025 - 17:06
 

Başkan Seçer 'Ciddi Bir Kuraklık Tehdidiyle Karşı Karşıyayız'

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yurttaşları su tasarrufu konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Artan kuraklık tehdidine dikkat çeken Başkan Seçer, iklim krizinin etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiğini vurgulayarak, su kaynaklarının hızla tükendiğine işaret etti. Temel ihtiyaçlar haricinde kullanılan su tüketiminin artık somut bir tehdit olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız. Bu durum hepimizi doğrudan etkiliyor” diye konuştu. Seçer, suyun adil ve sürdürülebilir kullanımı için kaçak su tüketiminin önlenmesinin şart olduğunu ifade ederek, “Kaçak su kullanımı gördüğümüzde sessiz kalmayalım. Çevrenizde kaçak kullanım olduğunu düşünüyorsanız, ALO 185 üzerinden bize bildirin. Unutmayalım ki su değerlidir, hayattır. Hayatımıza sahip çıkalım” ifadelerine yer verdi. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yurttaşları su tasarrufu konusunda duyarlı olmaya davet etti. Artan kuraklık tehdidine dikkat çeken Başkan Seçer, iklim krizinin etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiğini vurgulayarak, su kaynaklarının hızla tükendiğine işaret etti. Başkan Seçer: “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız” Temel ihtiyaçlar haricinde kullanılan su tüketiminin artık somut bir tehdit olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız. İklim krizi tırmanıyor, yağışlar azalıyor, su kaynaklarımız tükeniyor. Bu durum hepimizi doğrudan etkiliyor” dedi. Vatandaşlara suyu sadece temel ihtiyaçlar için kullanmaları çağrısında bulunan Seçer, israfın önlenmesinin önemine değindi. Seçer, “İçme suyunu yalnızca temel ihtiyaçlar için kullanalım, israf etmeyelim. Bahçe sulamayalım, araç yıkamayalım, havuz doldurmayalım, musluklarımızı kontrol edelim”  sözlerine yer verdi. “Su hayattır. Hayatımıza sahip çıkalım” Seçer, suyun adil ve sürdürülebilir kullanımı için kaçak su tüketiminin önlenmesinin şart olduğunu ifade ederek, “Kaçak su kullanımı gördüğümüzde sessiz kalmayalım. Eğer çevrenizde kaçak su kullanımı olduğunu düşünüyorsanız, ALO 185 üzerinden bize bildirin. Suyumuzu birlikte korumalıyız. Unutmayalım ki su değerlidir, hayattır. Hayatımıza hep birlikte sahip çıkalım” diye konuştu.                                                                                                                                                                               
Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yurttaşları su tasarrufu konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Artan kuraklık tehdidine dikkat çeken Başkan Seçer, iklim krizinin etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiğini vurgulayarak, su kaynaklarının hızla tükendiğine işaret etti.

Temel ihtiyaçlar haricinde kullanılan su tüketiminin artık somut bir tehdit olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız. Bu durum hepimizi doğrudan etkiliyor” diye konuştu.

Seçer, suyun adil ve sürdürülebilir kullanımı için kaçak su tüketiminin önlenmesinin şart olduğunu ifade ederek, “Kaçak su kullanımı gördüğümüzde sessiz kalmayalım. Çevrenizde kaçak kullanım olduğunu düşünüyorsanız, ALO 185 üzerinden bize bildirin. Unutmayalım ki su değerlidir, hayattır. Hayatımıza sahip çıkalım” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yurttaşları su tasarrufu konusunda duyarlı olmaya davet etti. Artan kuraklık tehdidine dikkat çeken Başkan Seçer, iklim krizinin etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiğini vurgulayarak, su kaynaklarının hızla tükendiğine işaret etti.

Başkan Seçer: “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız”

Temel ihtiyaçlar haricinde kullanılan su tüketiminin artık somut bir tehdit olduğunu ifade eden Başkan Seçer, “Ciddi bir kuraklık tehdidiyle karşı karşıyayız. İklim krizi tırmanıyor, yağışlar azalıyor, su kaynaklarımız tükeniyor. Bu durum hepimizi doğrudan etkiliyor” dedi.

Vatandaşlara suyu sadece temel ihtiyaçlar için kullanmaları çağrısında bulunan Seçer, israfın önlenmesinin önemine değindi. Seçer, “İçme suyunu yalnızca temel ihtiyaçlar için kullanalım, israf etmeyelim. Bahçe sulamayalım, araç yıkamayalım, havuz doldurmayalım, musluklarımızı kontrol edelim”  sözlerine yer verdi.

Su hayattır. Hayatımıza sahip çıkalım”

Seçer, suyun adil ve sürdürülebilir kullanımı için kaçak su tüketiminin önlenmesinin şart olduğunu ifade ederek, “Kaçak su kullanımı gördüğümüzde sessiz kalmayalım. Eğer çevrenizde kaçak su kullanımı olduğunu düşünüyorsanız, ALO 185 üzerinden bize bildirin. Suyumuzu birlikte korumalıyız. Unutmayalım ki su değerlidir, hayattır. Hayatımıza hep birlikte sahip çıkalım” diye konuştu.                                                                                                                                                                        

 

  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.