Başkan Seçer’den Tercih Döneminde Gençlere Mersin Çağrısı
Başkan Seçer’den Tercih Döneminde Gençlere Mersin Çağrısı
Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 1 - 13 Ağustos tarihleri arasında tercih yapacak olan üniversite adaylarını Mersin'i tercih etmeye davet etti.
Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 1 - 13 Ağustos tarihleri arasında tercih yapacak olan üniversite adaylarını Mersin'i tercih etmeye davet etti.
Gençlere seslenen Başkan Seçer, Mersin’in üniversite öğrencileri için sunduğu olanakları anlatarak, Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile Mersin’i ‘10 numara öğrenci kenti’ haline getirdiğini anlattı.
Gençlerin yüksek öğretim yaşamlarını Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile Mersin’de daha rahat ve mutlu tamamlayacaklarını vurgulayan Seçer, “Hayalini kurduğunuz üniversite yılları başlıyor. Bu hayali Mersin’de gerçekleştirin, çünkü Mersin’de üniversiteliler için çok şey var” diye konuştu. Mersin’de öğrencilere ucuz ulaşım, yurtlar, öğrenci konukevleri, çamaşır kafe, ücretsiz ev taşıma desteği ve şehrin dört bir yanında modern kütüphaneler gibi birbirinden önemli ve güzel hizmetler sunulduğunu belirten Seçer, “ Mersin hepsinden öte; özgürce nefes alınan, gençlerin değer gördüğü bir şehir” dedi.
Kültür-sanat faaliyetlerine vurgu yapan Seçer, yıl boyunca düzenlenen festivaller, şenlikler ve konserlerle öğrencilerin aktif bir üniversite hayatı geçirebileceğini söyledi. Mersin’in özgürlükçü yapısıyla gençlere değer veren bir şehir olduğunu belirten Seçer, “Üniversite tercihinizi, 2 devlet ve 2 vakıf üniversitesiyle Mersin’den yana kullanın. Hadi gençler, hayallerinizi birlikte gerçekleştirmek için sizleri Mersin’e bekliyoruz” dedi.
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 1 - 13 Ağustos tarihleri arasında tercih yapacak olan üniversite adaylarına yönelik mesaj yayımladı. Gençlere seslenen Başkan Seçer, Mersin’in üniversite öğrencileri için sunduğu olanakları anlatarak, tercihlerini bu şehirden yana kullanmaları çağrısında bulundu.
Başkan Seçer: “Mersin’de üniversiteliler için çok şey var”
Gençlerin yüksek öğretim yaşamlarını Mersin’de Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri ile daha rahat ve mutlu tamamlayacaklarını vurgulayan Seçer, “Sınav stresi ve yoğun tempoyla geçen bir yılı geride bıraktınız. Şimdi yepyeni bir yol açılıyor, hayalini kurduğunuz üniversite yılları başlıyor. Bu hayali Mersin’de gerçekleştirin. Çünkü Mersin’de üniversiteliler için çok şey var” diyerek, Mersin’in öğrenci dostu uygulamaları ve yaşam koşullarına dikkat çekti.
“Gençlerin değer gördüğü bir şehir sizleri bekliyor”
Mersin’in, doğası ve tarihiyle büyük bir zenginliğe sahip olduğunu dile getiren Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenciler için hayata geçirdiği projelerden söz etti. Seçer “Ucuz ulaşım, yurtlar ve öğrenci konukevleri, çamaşır kafe, ücretsiz ev taşıma, şehrin her yerinde yeni nesil kütüphaneler, ucuz yemek, sahilde belediyemizin kafelerinde part-time iş imkânı, festivaller, şenlikler, konserler; yılın her dönemi devam eden kültür-sanat faaliyetleri ve hepsinden öte; özgürce nefes alınan, gençlerin değer gördüğü bir şehir sizleri bekliyor” ifadelerini kullandı.
“Gençler, hayallerinizi birlikte gerçekleştirmek için sizleri Mersin’e bekliyoruz”
Çıkmış oldukları yolculukta, öğrencilerin hayallerini birlikte gerçekleştirmek üzere çağrıda bulunan Seçer, “Üniversite tercihinizi, 2 devlet ve 2 vakıf üniversitesiyle Mersin’den yana kullanın. Hadi gençler, hayallerinizi birlikte gerçekleştirmek için sizleri Mersin’e bekliyoruz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.