Mersin Barosu Basketbol Takımından Büyük Başarı

15.01.2020 - 21:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Mersin Barosu Basketbol Takımından Büyük Başarı

Mersin Barosu Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz çıktığı final müsabakasında, İstanbul Barosu’na yenilerek basketbol turnuvasını Türkiye 2.’si olarak tamamladı.

Adana Barosunun bu yıl 9-12 Ocak 2020 tarihleri arasında sekizincisini düzenlediği 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları kapsamında barolar arasında gerçekleşen basketbol turnuvasında, Mersin Barosu Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz çıktığı final müsabakasında, İstanbul Barosu’na yenilerek turnuvayı Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Takım oyuncuları kupayı, iki ay önce ani vefatıyla meslektaşlarını derin üzüntüye boğan Mersin Barosu üyesi Av. Demirtaş anısına ithaf etti. Adana Adnan Menderes Spor Salonunda oynanan maçta Türkiye ikinciliğini yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mersin Barosu Basketbol takım kaptanı Av. Rauf Sina Aycan, “Baromuza bir kupa daha kazandırdığımız için mutlu, ancak finali kaybettiğimiz için üzgünüz. Terlerinin son damlasına kadar mücadele eden takım arkadaşlarıma ve Baro Başkanımız Bilgin Yeşilboğaz’a, yönetim kuruluna ve bizlere inanıp destek olanlara teşekkür ediyorum. Bu kupayı genç yaşta aramızdan ayrılan meslektaşımız Murat Demirtaş anısına ithaf ediyor, kendisini özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi. Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Baroya Türkiye ikincisi olma gururunu yaşatan takım oyuncularını tebrik etti.  
Mersin Barosu Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz çıktığı final müsabakasında, İstanbul Barosu’na yenilerek basketbol turnuvasını Türkiye 2.’si olarak tamamladı.

Adana Barosunun bu yıl 9-12 Ocak 2020 tarihleri arasında sekizincisini düzenlediği 5 Ocak Kurtuluş Kupası Spor Oyunları kapsamında barolar arasında gerçekleşen basketbol turnuvasında, Mersin Barosu Erkek Basketbol Takımı yenilgisiz çıktığı final müsabakasında, İstanbul Barosu’na yenilerek turnuvayı Türkiye 2.’si olarak tamamladı. Takım oyuncuları kupayı, iki ay önce ani vefatıyla meslektaşlarını derin üzüntüye boğan Mersin Barosu üyesi Av. Demirtaş anısına ithaf etti.

Adana Adnan Menderes Spor Salonunda oynanan maçta Türkiye ikinciliğini yakalamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mersin Barosu Basketbol takım kaptanı Av. Rauf Sina Aycan, “Baromuza bir kupa daha kazandırdığımız için mutlu, ancak finali kaybettiğimiz için üzgünüz. Terlerinin son damlasına kadar mücadele eden takım arkadaşlarıma ve Baro Başkanımız Bilgin Yeşilboğaz’a, yönetim kuruluna ve bizlere inanıp destek olanlara teşekkür ediyorum. Bu kupayı genç yaşta aramızdan ayrılan meslektaşımız Murat Demirtaş anısına ithaf ediyor, kendisini özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Baroya Türkiye ikincisi olma gururunu yaşatan takım oyuncularını tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.