Mersin SMMM Odasında Bayramlaşma Heyecanı

Güncel 19.04.2023 - 22:33, Güncelleme: 19.04.2023 - 22:33
 

Mersin SMMM Odasında Bayramlaşma Heyecanı

Ramazan Bayramı öncesinde Mersin SMMM Odasında geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Mersin SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili  konuşmasına deprem felaketinde kaybettiğimiz canlara Allahtan rahmet yaralılara şifalar, ailelerine sabırlar dileyerk başladı.  Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan günler olduğunu belirten Türkili, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.Bu vesileyle de milletimiz, ramazan ayı boyunca şanlı tarihinin derinliklerinden getirdiği sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Umudumuzu canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik içinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız.  Ramazan bayramının ülkemiz, milletimiz ve   tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, barış huzur ve mutluluk getirmesini,mesleki sorunlarımızın çözülmüş, Angaryaların kalkmış  olduğu nice bayramlar diliyorum. Sizlerin ve ailelerimizin bayramını  en içten dileklerimle yönetim kurum adına kutluyorum"dedi  Bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Ramazan Bayramı öncesinde Mersin SMMM Odasında geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleşti.

Mersin SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin Levent Türkili  konuşmasına deprem felaketinde kaybettiğimiz canlara Allahtan rahmet yaralılara şifalar, ailelerine sabırlar dileyerk başladı. 

Bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan günler olduğunu belirten Türkili, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.Bu vesileyle de milletimiz, ramazan ayı boyunca şanlı tarihinin derinliklerinden getirdiği sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergilemektedir.

Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinin kazandırdığı alışkanlıkla tüm yaşamımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Umudumuzu canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik içinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız. 

Ramazan bayramının ülkemiz, milletimiz ve   tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, barış huzur ve mutluluk getirmesini,mesleki sorunlarımızın çözülmüş, Angaryaların kalkmış  olduğu nice bayramlar diliyorum.

Sizlerin ve ailelerimizin bayramını  en içten dileklerimle yönetim kurum adına kutluyorum"dedi 

Bayramlaşma töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.