Mersin SMMM Odası'nın Vergi Haftası Etkinlikleri Sürüyor.

Güncel 08.03.2024 - 22:34, Güncelleme: 08.03.2024 - 22:34
 

Mersin SMMM Odası'nın Vergi Haftası Etkinlikleri Sürüyor.

35. Vergi Haftası dolayısıyla Mersin SMMM Odasının düzenlediği etkinlikler sürüyor.

Mersin SMMM Odasında Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL ve Grup Müdürü Bekir YİĞİT’in katılımıyla yeni katılan üyelerimize ruhsat töreni konferans salonunda gerçekleşti. Bunun yanında Ekip tiyatro skeç gösterimi, Psikolog Hande Alkar'ın kadının iş yaşamındaki rolü stres ve zaman yönetimi konulu sunumu,Masa tenisi şampiyonları madalya töreni ,Yardımcı eleman kursu katılım sertifikaları töreni gerçekleşti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla paydaş kurumlardaki kadın yöneticiler ve üyeler ziyaret edildi. Bu kapsamda; İŞKUR Müdür Yardımcısı Umut YÜCEL Mersin SGK İl Müdürlüğü Toroslar Merkez Müdürü Nazife KARACA Akdeniz Merkez Müdür Yardımcısı Sebahat HASDEMİR ve Akdeniz Merkez Müdür Yardımcısı Döne GÜÇTEKİN Mersin Vergi Daire Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürü Devlet Deniz TIRTAR ve İstiklal Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nilgün YILDIZ Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Üyemiz Aynur ATA MESKİ Personel A.Ş. Müdürü üyemiz Banu KARADEMİR ziyaret edildi. Enflasyon Düzeltmesi ve Enflasyon Düzeltmesi Yazılımlarının Sunumu (Tanıtımı), Kullanımı ve Örnek Çözümleri Eğitimi düzenlendi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
35. Vergi Haftası dolayısıyla Mersin SMMM Odasının düzenlediği etkinlikler sürüyor.

Mersin SMMM Odasında Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL ve Grup Müdürü Bekir YİĞİT’in katılımıyla yeni katılan üyelerimize ruhsat töreni konferans salonunda gerçekleşti.

Bunun yanında Ekip tiyatro skeç gösterimi, Psikolog Hande Alkar'ın kadının iş yaşamındaki rolü stres ve zaman yönetimi konulu sunumu,Masa tenisi şampiyonları madalya töreni ,Yardımcı eleman kursu katılım sertifikaları töreni gerçekleşti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla paydaş kurumlardaki kadın yöneticiler ve üyeler ziyaret edildi. Bu kapsamda;

İŞKUR Müdür Yardımcısı Umut YÜCEL
Mersin SGK İl Müdürlüğü Toroslar Merkez Müdürü Nazife KARACA
Akdeniz Merkez Müdür Yardımcısı Sebahat HASDEMİR ve Akdeniz Merkez Müdür Yardımcısı
Döne GÜÇTEKİN
Mersin Vergi Daire Başkanlığı Vergi Dairesi Müdürü Devlet Deniz TIRTAR ve İstiklal Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Nilgün YILDIZ
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Üyemiz Aynur ATA
MESKİ Personel A.Ş. Müdürü üyemiz Banu KARADEMİR ziyaret edildi.

Enflasyon Düzeltmesi ve Enflasyon Düzeltmesi Yazılımlarının Sunumu (Tanıtımı), Kullanımı ve Örnek Çözümleri Eğitimi düzenlendi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.