Mesiad Başkanı Hasan Engin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Güncel 29.08.2023 - 20:44, Güncelleme: 29.08.2023 - 20:44
 

Mesiad Başkanı Hasan Engin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başkan Engin: “30 Ağustos 1922 tarihi ülkemiz için dönüm noktasıdır. İstiklal mücadelemizin taçlandığı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Anadolu insanımızın işgalci güçlere karşı verdiği mücadele sonucunda zafer kazanan ülkemiz tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını, birliğini, bütünlüğünü göstermiş, emperyalist güçlere karşı mücadele veren ülkelere ilham olmuştur. Kurtuluş mücadelemizdeki birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etmeli, ülkemizin refah seviyesini artırmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Ülkemizi demokrasi ile kalkındırıp, anayasal ve yapısal reformlar ile ülkemizi daha da güçlü kılmalıyız. Stratejik konumda yer alan ülkemizin güçlü olması yarınlarımızı daha da güvence altına alacaktır. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, milli mücadelemizi taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum“                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı dolayısı ile mesaj yayımladı.

Başkan Engin: “ 30 Ağustos 1922 tarihi ülkemiz için dönüm noktasıdır. İstiklal mücadelemizin taçlandığı, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Anadolu insanımızın işgalci güçlere karşı verdiği mücadele sonucunda zafer kazanan ülkemiz tüm dünyaya Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını, birliğini, bütünlüğünü göstermiş, emperyalist güçlere karşı mücadele veren ülkelere ilham olmuştur.

Kurtuluş mücadelemizdeki birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etmeli, ülkemizin refah seviyesini artırmak için üzerimize düşeni yapmalıyız. Ülkemizi demokrasi ile kalkındırıp, anayasal ve yapısal reformlar ile ülkemizi daha da güçlü kılmalıyız. Stratejik konumda yer alan ülkemizin güçlü olması yarınlarımızı daha da güvence altına alacaktır.

Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, milli mücadelemizi taçlandıran 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum“                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.