Mezitli Belediyesi Meşaleli Yürüyüşle Bayramı Kutlayacak

Güncel 17.05.2022 - 18:10, Güncelleme: 18.05.2022 - 08:29
 

Mezitli Belediyesi Meşaleli Yürüyüşle Bayramı Kutlayacak

Mezitli Belediyesi geleneksel hale gelen meşaleli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını bu yıl da yapacak.

Mezitli Belediyesi eski binası önünden 19.30’da başlayacak yürüyüşe binlerce Atatürk, Cumhuriyet ve Türkiye sevdalısının katılması bekleniyor. Meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye’nin en uzun Atatürk ve Türk Bayrağının da açılacağı ve Demokrasi Meydanında sona erecek olan yürüyüşün ardından sevilen müzik grubu Kibrit Kutusu da vereceği konserle bayram coşkusunu zirveye taşıyacak. Mezitli’de bayram coşkusunu her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Pandemi nedeniyle halkımızla büyük coşkulu törenlerle yürüyüşlerle kutlayamadığımız bayramlarımızda yine el ele omuz omuza olacağız. Gerçekleştireceğimiz meşaleli yürüyüş ve konser ile bayram sevincimizi halkımıza yaşatacağız. halkımız balkon ve pencerelerinden  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlikte kutlayacağız” dedi. Gençliğin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet’e sahip çıkması gerektiği vurgusunu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şu ifadelere yer verdi; “Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. 103 yıl önce Mustafa Kemal kuruluş ve kurtuluş mücadelesini başlatıyordu: Bizler Sosyal Demokratlar olarak, halk olarak, onun izinden gidiyoruz. Türkiye’yi karanlık emellerine kimse alet edemeyecek. Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız, gençlerimizde dimdik duracaklardır. Atatürk’e verdikleri söz lafta kalmayacak, gençlerimiz Türkiye’ye sahip çıkacaklardır. Tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.  
Mezitli Belediyesi geleneksel hale gelen meşaleli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasını bu yıl da yapacak.

Mezitli Belediyesi eski binası önünden 19.30’da başlayacak yürüyüşe binlerce Atatürk, Cumhuriyet ve Türkiye sevdalısının katılması bekleniyor. Meşale ve ışık şovlarının yanı sıra Türkiye’nin en uzun Atatürk ve Türk Bayrağının da açılacağı ve Demokrasi Meydanında sona erecek olan yürüyüşün ardından sevilen müzik grubu Kibrit Kutusu da vereceği konserle bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Mezitli’de bayram coşkusunu her zaman olduğu gibi büyük coşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Pandemi nedeniyle halkımızla büyük coşkulu törenlerle yürüyüşlerle kutlayamadığımız bayramlarımızda yine el ele omuz omuza olacağız. Gerçekleştireceğimiz meşaleli yürüyüş ve konser ile bayram sevincimizi halkımıza yaşatacağız. halkımız balkon ve pencerelerinden  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlikte kutlayacağız” dedi.

Gençliğin Atatürk ilkeleri ve Cumhuriyet’e sahip çıkması gerektiği vurgusunu yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, şu ifadelere yer verdi; “Atatürk sevgisini ve ona olan özlemimizi hep bir ağızdan daha coşkulu haykıracağız. 103 yıl önce Mustafa Kemal kuruluş ve kurtuluş mücadelesini başlatıyordu: Bizler Sosyal Demokratlar olarak, halk olarak, onun izinden gidiyoruz. Türkiye’yi karanlık emellerine kimse alet edemeyecek. Cumhuriyet ve Atatürk Devrimlerine her türlü ortamda sahip çıkacağız, gençlerimizde dimdik duracaklardır. Atatürk’e verdikleri söz lafta kalmayacak, gençlerimiz Türkiye’ye sahip çıkacaklardır. Tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.