Öz 'Kadınlar gücümüze güç katıyor'

Siyaset 09.03.2024 - 18:07, Güncelleme: 09.03.2024 - 18:07
 

Öz 'Kadınlar gücümüze güç katıyor'

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Büyüyen ve gelişen Toroslar için çıktığımız yolda çalışmalarımıza gönülden destek veren kadınlar gücümüze güç katıyor. Toroslar’ın geleceğini kadınlarla birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, etkinliğe eşi Aynur Öz ile birlikte katılırken MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Salih Bayraktar, MHP KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Aslı Könte Öz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız da eşlik etti. Etkinliğe ayrıca Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın eşi Nilay Soydan, önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın eşi Aydan Tuna da katıldı. Kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Öz, kadınlara gül dağıtarak günlerini kutladı. Salonu hınca hınç dolduran kadınlar Dr. Ali Öz’e sevgi gösterisinde bulundu. “KADINLAR HAYATIMIZIN HER ALANINDA BAŞROLDE BULUNUYOR” Dr. Ali Öz etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların her alanda bulunduğunu belirterek, “Sanattan spora, çalışma hayatından edebiyata, siyasetten bürokrasiye kadar hayatın neresine bakarsanız bakın kadınların elinin değmediği her işte ciddi eksiklik oluyor. Kadınlar hayatımızın her alanında başrolde bulunuyor. Evlatlarını binbir zorlukla büyüten hatta yavrularını gözünden sakınan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan kadınlar aynı gayreti Toroslar içinde göstereceğinden hiç şüphem yok. Kadınlarla birlikte Toroslar için daha güçlü ve daha umutluyuz” dedi. “KÜLTÜR VE SANATIN GÜNEŞİ TOROSLAR’DAN DOĞACAK” Seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerden de bahseden Öz, Toroslar’ı kültür ve sanatın merkezi yapacaklarının altını çizdi. Öz, “Toroslar’ın kültür sanat alanında hak ettiği seviyeye ulaşması, gençlerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, yetenekli gençlerin desteklenmesi, ilçemizin kültür sanat alanında çekim merkezi olması için modern ve kaliteli bir kültür sanat merkezi kazandıracağız. Bu merkezimizde kadınlara yönelik de önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hayatımızın her alanında olduğu gibi sanattan spora birçok alanda kadınlar yer almaya devam edecek” diye konuştu. ÖZ’DEN SAHADA OLAN KADINLARA ÖZEL TEŞEKKÜR Konuşmasının sonunda etkinliği düzenleyen AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları ve MHP Toroslar KAÇEP başkanlarına teşekkür eden Öz, “Sevginin, umudun ve fedakarlığın simgesi kıymetli kadınlar ve teşkilat yöneticilerimiz ile bir araya gelmemize vesile olan AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları başkanımız Sayın Nalan Erden ve MHP Toroslar İlçe KAÇEP başkanımız Sayın Nilüfer Temiz’e sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Sahada bizlere büyük güç ve destek olan kadınlara da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu. Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz’ün konuşmasının ardından Mersin’in yerel sanatçısı Burhan Ateş tarafından kadınlara özel konser verilirken salonu dolduran kadınlar Başkan Adayı Dr. Ali Öz ile karşılıklı çiftetelli oynadı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Büyüyen ve gelişen Toroslar için çıktığımız yolda çalışmalarımıza gönülden destek veren kadınlar gücümüze güç katıyor. Toroslar’ın geleceğini kadınlarla birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, etkinliğe eşi Aynur Öz ile birlikte katılırken MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Salih Bayraktar, MHP KAÇEP İl Başkan Yardımcısı Aslı Könte Öz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız da eşlik etti. Etkinliğe ayrıca Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’ın eşi Nilay Soydan, önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın eşi Aydan Tuna da katıldı. Kadınlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Öz, kadınlara gül dağıtarak günlerini kutladı. Salonu hınca hınç dolduran kadınlar Dr. Ali Öz’e sevgi gösterisinde bulundu.

“KADINLAR HAYATIMIZIN HER ALANINDA BAŞROLDE BULUNUYOR”

Dr. Ali Öz etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların her alanda bulunduğunu belirterek, “Sanattan spora, çalışma hayatından edebiyata, siyasetten bürokrasiye kadar hayatın neresine bakarsanız bakın kadınların elinin değmediği her işte ciddi eksiklik oluyor. Kadınlar hayatımızın her alanında başrolde bulunuyor. Evlatlarını binbir zorlukla büyüten hatta yavrularını gözünden sakınan ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan kadınlar aynı gayreti Toroslar içinde göstereceğinden hiç şüphem yok. Kadınlarla birlikte Toroslar için daha güçlü ve daha umutluyuz” dedi.

“KÜLTÜR VE SANATIN GÜNEŞİ TOROSLAR’DAN DOĞACAK”

Seçildiği takdirde hayata geçireceği projelerden de bahseden Öz, Toroslar’ı kültür ve sanatın merkezi yapacaklarının altını çizdi. Öz, “Toroslar’ın kültür sanat alanında hak ettiği seviyeye ulaşması, gençlerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, yetenekli gençlerin desteklenmesi, ilçemizin kültür sanat alanında çekim merkezi olması için modern ve kaliteli bir kültür sanat merkezi kazandıracağız. Bu merkezimizde kadınlara yönelik de önemli çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hayatımızın her alanında olduğu gibi sanattan spora birçok alanda kadınlar yer almaya devam edecek” diye konuştu.

ÖZ’DEN SAHADA OLAN KADINLARA ÖZEL TEŞEKKÜR

Konuşmasının sonunda etkinliği düzenleyen AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları ve MHP Toroslar KAÇEP başkanlarına teşekkür eden Öz, “Sevginin, umudun ve fedakarlığın simgesi kıymetli kadınlar ve teşkilat yöneticilerimiz ile bir araya gelmemize vesile olan AK Parti Toroslar İlçe Kadın Kolları başkanımız Sayın Nalan Erden ve MHP Toroslar İlçe KAÇEP başkanımız Sayın Nilüfer Temiz’e sonsuz teşekkür ediyorum. Bu vesile ile başta şehit anneleri olmak üzere tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Sahada bizlere büyük güç ve destek olan kadınlara da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz’ün konuşmasının ardından Mersin’in yerel sanatçısı Burhan Ateş tarafından kadınlara özel konser verilirken salonu dolduran kadınlar Başkan Adayı Dr. Ali Öz ile karşılıklı çiftetelli oynadı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.