TMMOB MMO Mersin Şubesinde Yeni Başkan İsmail Oğuz Oldu

Güncel 14.12.2023 - 13:56, Güncelleme: 14.12.2023 - 13:56
 

TMMOB MMO Mersin Şubesinde Yeni Başkan İsmail Oğuz Oldu

TMMOB MMO Mersin Şubesinde 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından görev dağılımı yeniden yapıldı.

TMMOB MMO Mersin Şubesi  13. Dönem Yönetim Kurulunda 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından  görev dağılımı yeniden yapıldı. TMMOB MMO Mersin Şubesinden yapılan açıklamada yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Şube Başkanı İsmail OĞUZ, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner CAN, Şube Sekreteri Mehmet  ÇAKMAK, Şube Saymanı Hüseyin Emrah DAYICIK, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KÖRÜKÇÜ, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÖKTEM, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga ÇOLAK. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Tahsin Güven MERZECİ, Naime PERİNÇEK, Arda ALP, Latife Gaye KULAKOĞLU, Gökhan KARAPINARLI. Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şubemizin Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Temsilcilikleri ve İşyeri Temsilcilikleri ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çağdaş, demokratik, sanayileşen bir Türkiye; planlı, sağlıklı, güvenli bir kentleşme için, daha örgütlü, daha güçlü, daha etkin bir Oda yaratma yolundaki örgütlü yürüyüşümüzü ilkelerimizin yol göstericiliğinde sürdüreceğiz. Atatürk ilke ve inkilapları temelinde, temiz toplum, insan hakları, kamu yararı, sosyal hukuk devleti ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceğiz.  Üyelerimizle birlikte; Oda çalışmalarını halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever ve anti-emperyalist anlayışla; birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla yürütmeye devam edeceğiz.  Odamızın çalışmalarını ve faaliyetlerini kamuoyuna iletilmesinde her zaman Şubemize destek olan yerel  basın - yayın kurumlarına ve çalışanlarına, MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor, Odamız adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."                                                                                                                                                                     
TMMOB MMO Mersin Şubesinde 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından görev dağılımı yeniden yapıldı.

TMMOB MMO Mersin Şubesi  13. Dönem Yönetim Kurulunda 31 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Yerel Mahalli İdareler Seçimlerinde aday olmak için yapılan istifaların ardından  görev dağılımı yeniden yapıldı.

TMMOB MMO Mersin Şubesinden yapılan açıklamada yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

Şube Başkanı İsmail OĞUZ, Şube Başkan Vekili Mehmet Caner CAN, Şube Sekreteri Mehmet  ÇAKMAK, Şube Saymanı Hüseyin Emrah DAYICIK, Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba KÖRÜKÇÜ, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÖKTEM, Yönetim Kurulu Üyesi Tolga ÇOLAK. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri ise Tahsin Güven MERZECİ, Naime PERİNÇEK, Arda ALP, Latife Gaye KULAKOĞLU, Gökhan KARAPINARLI.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şubemizin Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Temsilcilikleri ve İşyeri Temsilcilikleri ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda gerekli çalışmaları yaparak ve meslek alanlarımıza giren konularda ülkemizin ve kentimizin sorunlarına çözüm üreterek, olumlu projelere destek olmaya devam ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Çağdaş, demokratik, sanayileşen bir Türkiye; planlı, sağlıklı, güvenli bir kentleşme için, daha örgütlü, daha güçlü, daha etkin bir Oda yaratma yolundaki örgütlü yürüyüşümüzü ilkelerimizin yol göstericiliğinde sürdüreceğiz. Atatürk ilke ve inkilapları temelinde, temiz toplum, insan hakları, kamu yararı, sosyal hukuk devleti ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceğiz. 
Üyelerimizle birlikte; Oda çalışmalarını halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever ve anti-emperyalist anlayışla; birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla yürütmeye devam edeceğiz. 
Odamızın çalışmalarını ve faaliyetlerini kamuoyuna iletilmesinde her zaman Şubemize destek olan yerel  basın - yayın kurumlarına ve çalışanlarına, MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor, Odamız adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz."                                                                                                                                                                   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.