Toros yaylalarında Talat Dinçer fırtınası

Güncel 21.04.2023 - 22:30, Güncelleme: 21.04.2023 - 22:30
 

Toros yaylalarında Talat Dinçer fırtınası

Köylülerce miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Parti adayı Dinçer’i vatandaşlar evlerinde ağırladı, köy sofrasında ikramlarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, halkla kucaklaşmak ve bayramlaşmak üzere çıktığı Mezitli ilçesine bağlı Tepeköy, Sarılar, Kocayer, Fındıkpınarı ve Zeybekler’de  fırtına gibi esti. Köylülerce miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Parti adayı Dinçer’i  vatandaşlar evlerinde ağırladı, köy sofrasında ikramlarda bulundu. Genci yaşlısı, kadını erkeği, küçüğü büyüğüyle Cumhuriyet Halk Partisi adayı Talat Dinçer’i alkışlarla karşılayarak bağırlarına basan vatandaşlar, “ Yörük evladı Talat Dinçer’i meclise göndermek için  hazırız. Sağ sol, parti ayrımı yapmaksızın 14 Mayıs’ta  oyumuzu Talat Dinçer’e ve CHP’ye vereceğiz,  bundan kimsenin şüphesi olmasın” dediler. Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, bayramlaşmak ve halkla kucaklaşmak üzere  CHP Mezitli ilçe Bakanı Ahmet Tuncer, oda başkanları ve partililerle birlikte Tepeköy, Sarılar, Kocayer, Zeybekler ve Fındıkpınarı köylerinde rüzgar gibi esti. Kocayer köyünde kadını erkeği, genci yaşlısıyla miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, burada kucaklaşarak bayramlaştığı vatandaşlara kendisinin de köy kökenli  olduğuna vurgu yaparak, “ Köylümüzün, üreticimizin, çiftçimizin mazot, gübre, ziraat ilaç, sulama suyu, tarımsal krediye ulaşımda zorluk başta olmak üzere sorunlarına hakimim.  Bu sorunları çözmek, çiftçimizi, köylümüzü, üreticimizi kalkındırmak, ülkemizi tarımda ve hayvancılıkta dışa bağımlılıktan kurtarmak için uygulanması gereken tarım ve hayvancılık politikalarının partimizce hayata geçirilmesi için, sizlerden destek bekliyoruz. Ben ve partim bu hizmetlere hazırız. Ama bunun için Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı, CHP’nin de iktidar olması lazım. Muhalefette kalırsak ricacı konumundan kurtulamayız” dedi. Miting havasında geçen kucaklaşma sonrası ise bazı vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi adayı Talat Dinçer’i evlerinde ağırlayarak,  yer sofrasında ikramda bulundular. Sarılar köyünde de vatandaşların büyük ilgi göstererek “desteğimiz seninle” mesajı verdiği Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, buradan ise Tepeköy’e geçti. Tepeköy kahvesinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Talat Dinçer, “ Köylümüz, çiftçimiz, üretecimiz  desteğe ve ilgiye muhtaç. Ektiğinin, diktiğinin, emeğinin karşılığını alamayan üreticimiz, köylümüz,  çiftçimiz borç batağında. Bütün bunlara son vermek için adayım. Sizlerle birlikte iktidara yürüyüşümüzü başlattık. Bu gücün, bu desteğin karşısında kimse duramayacak. Köylümüzle, çiftçimizle, üreticimizle, esnafımızla, işçimizle, emekçimizle, emeklimizle bir araya geliyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Tüm bu kesimlerin sorunları çözüme kavuşturulacak, vatandaşımızın yaşam standardı yükseltilecek, adalet ve hakkaniyet yeniden kazandırılacak” diye konuştu.                  
Köylülerce miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Parti adayı Dinçer’i vatandaşlar evlerinde ağırladı, köy sofrasında ikramlarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, halkla kucaklaşmak ve bayramlaşmak üzere çıktığı Mezitli ilçesine bağlı Tepeköy, Sarılar, Kocayer, Fındıkpınarı ve Zeybekler’de  fırtına gibi esti. Köylülerce miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Parti adayı Dinçer’i  vatandaşlar evlerinde ağırladı, köy sofrasında ikramlarda bulundu.

Genci yaşlısı, kadını erkeği, küçüğü büyüğüyle Cumhuriyet Halk Partisi adayı Talat Dinçer’i alkışlarla karşılayarak bağırlarına basan vatandaşlar, “ Yörük evladı Talat Dinçer’i meclise göndermek için  hazırız. Sağ sol, parti ayrımı yapmaksızın 14 Mayıs’ta  oyumuzu Talat Dinçer’e ve CHP’ye vereceğiz,  bundan kimsenin şüphesi olmasın” dediler.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, bayramlaşmak ve halkla kucaklaşmak üzere  CHP Mezitli ilçe Bakanı Ahmet Tuncer, oda başkanları ve partililerle birlikte Tepeköy, Sarılar, Kocayer, Zeybekler ve Fındıkpınarı köylerinde rüzgar gibi esti.

Kocayer köyünde kadını erkeği, genci yaşlısıyla miting havasında karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, burada kucaklaşarak bayramlaştığı vatandaşlara kendisinin de köy kökenli  olduğuna vurgu yaparak, “ Köylümüzün, üreticimizin, çiftçimizin mazot, gübre, ziraat ilaç, sulama suyu, tarımsal krediye ulaşımda zorluk başta olmak üzere sorunlarına hakimim.  Bu sorunları çözmek, çiftçimizi, köylümüzü, üreticimizi kalkındırmak, ülkemizi tarımda ve hayvancılıkta dışa bağımlılıktan kurtarmak için uygulanması gereken tarım ve hayvancılık politikalarının partimizce hayata geçirilmesi için, sizlerden destek bekliyoruz. Ben ve partim bu hizmetlere hazırız. Ama bunun için Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı, CHP’nin de iktidar olması lazım. Muhalefette kalırsak ricacı konumundan kurtulamayız” dedi. Miting havasında geçen kucaklaşma sonrası ise bazı vatandaşlar Cumhuriyet Halk Partisi adayı Talat Dinçer’i evlerinde ağırlayarak,  yer sofrasında ikramda bulundular.

Sarılar köyünde de vatandaşların büyük ilgi göstererek “desteğimiz seninle” mesajı verdiği Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili adayı Talat Dinçer, buradan ise Tepeköy’e geçti. Tepeköy kahvesinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılanan Talat Dinçer, “ Köylümüz, çiftçimiz, üretecimiz  desteğe ve ilgiye muhtaç. Ektiğinin, diktiğinin, emeğinin karşılığını alamayan üreticimiz, köylümüz,  çiftçimiz borç batağında. Bütün bunlara son vermek için adayım. Sizlerle birlikte iktidara yürüyüşümüzü başlattık. Bu gücün, bu desteğin karşısında kimse duramayacak. Köylümüzle, çiftçimizle, üreticimizle, esnafımızla, işçimizle, emekçimizle, emeklimizle bir araya geliyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Tüm bu kesimlerin sorunları çözüme kavuşturulacak, vatandaşımızın yaşam standardı yükseltilecek, adalet ve hakkaniyet yeniden kazandırılacak” diye konuştu.                

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.