Vali Pehlivan 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Güncel 30.08.2023 - 11:10, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:10
 

Vali Pehlivan 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan mesajında şu ifadelere yer verdi: Sultan Alparslan komutasında, 1071 yılının Ağustos ayında Türk Milleti olarak kazandığımız Malazgirt Zaferi ile kapılarını açıp yurt edinmeye başladığımız Anadolu’nun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 1922 yılında ve yine bir Ağustos ayında Büyük Taarruz ile başlayıp Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile taçlandırılarak ilelebet vatanımız kalacağını tüm dünyaya en güçlü şekilde gösterdiğimiz bu şanlı destanın 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz.   Tarihi büyük zaferlerle dolu necip milletimizin 101 yıl önce içerisinde bulunduğu zorluk ve yokluklara rağmen; Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile kenetlenerek şahlanışa geçişi ile kazanılan bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu da açmıştır. Tarihimizden, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizden aldığımız cesaretle, milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığımızdan aldığımız inançla; bizlere emanet edilen kutsal vatanımıza var gücümüzle sahip çıkmaya, muasır medeniyet yolunda her geçen gün yükselişini sürdüren Cumhuriyetimizi daima daha ileri seviyelere taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygularla, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı içten en iyi dileklerimle kutluyor; başta bu şanlı zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını, vatan uğruna şehitlik ve gazilik mertebesine erişen aziz ecdadımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum.                                                                                                                                                                                                                     
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sultan Alparslan komutasında, 1071 yılının Ağustos ayında Türk Milleti olarak kazandığımız Malazgirt Zaferi ile kapılarını açıp yurt edinmeye başladığımız Anadolu’nun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında 1922 yılında ve yine bir Ağustos ayında Büyük Taarruz ile başlayıp Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi ile taçlandırılarak ilelebet vatanımız kalacağını tüm dünyaya en güçlü şekilde gösterdiğimiz bu şanlı destanın 101. yıl dönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz.
 
Tarihi büyük zaferlerle dolu necip milletimizin 101 yıl önce içerisinde bulunduğu zorluk ve yokluklara rağmen; Atatürk’ün “Ya İstiklal Ya Ölüm” şiarı ile birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile kenetlenerek şahlanışa geçişi ile kazanılan bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolu da açmıştır.

Tarihimizden, ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla, aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizden aldığımız cesaretle, milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığımızdan aldığımız inançla; bizlere emanet edilen kutsal vatanımıza var gücümüzle sahip çıkmaya, muasır medeniyet yolunda her geçen gün yükselişini sürdüren Cumhuriyetimizi daima daha ileri seviyelere taşımak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı içten en iyi dileklerimle kutluyor; başta bu şanlı zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın bütün kahramanlarını, vatan uğruna şehitlik ve gazilik mertebesine erişen aziz ecdadımızı saygı ve rahmetle yad ediyorum.                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.