İçel Sanat Kulübünde seçimi Mecit Baskın ve listesi kazandı

Kültür-Sanat 25.01.2020 - 20:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

İçel Sanat Kulübünde seçimi Mecit Baskın ve listesi kazandı

İçel Sanat Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.Mecit Baskın ve listesi seçimleri 90'a 85 kazandı.

İçel Sanat Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.Mecit Baskın ve listesi seçimleri 90'a 85 kazandı. Seçimlere 2 aday katıldı. Diğer aday Hafize Bilgenoğlu seçimde 85 oy aldı. Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divan başkanlığını Faik Burakgazi'nin yaptığı genel kurulda faaliyet raporu ve gelir gider raporu okunarak oylandı. Yapılan seçimlerde Mecit Baskın ve listesi seçimleri kazanarak yeni dönemin yönetim kurulunu oluşturdular. Yapılan seçimlere göre yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mecit Baskın, Fatih Alkar, Sedat Kutlu, Ali Gök, Somer Helvacı, Somay Kalay, Nurgün Antmen, Seda Şengür Doygun, Mehmet Apaki     Foto: Fatma Aymer  
İçel Sanat Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.Mecit Baskın ve listesi seçimleri 90'a 85 kazandı.

İçel Sanat Kulübü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.Mecit Baskın ve listesi seçimleri 90'a 85 kazandı. Seçimlere 2 aday katıldı. Diğer aday Hafize Bilgenoğlu seçimde 85 oy aldı.

Genel Kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divan başkanlığını Faik Burakgazi'nin yaptığı genel kurulda faaliyet raporu ve gelir gider raporu okunarak oylandı.

Yapılan seçimlerde Mecit Baskın ve listesi seçimleri kazanarak yeni dönemin yönetim kurulunu oluşturdular.

Yapılan seçimlere göre yeni seçilen yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Mecit Baskın,

Fatih Alkar,

Sedat Kutlu,

Ali Gök,

Somer Helvacı,

Somay Kalay,

Nurgün Antmen,

Seda Şengür Doygun,

Mehmet Apaki

 

 

Foto: Fatma Aymer

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.